Privacy Notice

"ARROW SOFT DOO" stiti i postuje privatnost klijenata koji koriste njegove usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinacno identifikovati ne otkrivaju se trecim licima bez vaseg izricitog pristanka.


1. Sakupljanje i upotreba informacija kada se registrujete kao klijent na www.arrow.rs , od Vas se trazi da kroz formu registracije date svoje podatke (Firma koju predstavljate, Ime i prezime, adresu, broj telefona, email adresu) kao i jos neke podatke koji "ARROW SOFT DOO", sluze iskljucivo u cilju unapredjenja usluga. Tokom narucivanja, svi ovi podaci, zajedno sa porudzbinom sluze u svrhu pripreme i dostave narucenih proizvoda i njima rukuju samo radnici "ARROW SOFT DOO". Ove informacije se ni u kom slucaju ne iznose i sa njima se ne upoznaju treca lica.


2.Otkrivanje i deljenje informacija  "ARROW SOFT DOO" ne iznajmljuje, prodaje ili deli Vase licne informacije sa drugim ljudima ili firmama. Medjutim, imajte na umu da ce "ARROW SOFT DOO" dati odredjene licne informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao sto su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako "ARROW SOFT DOO" veruje da je neophodno podeliti informacije da bi se istrazile, sprecile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

Back
Vaša IP Adresa je: 44.201.96.43
Copyright © 2010 ARROW SOFT. Powered by Zen Cart.